Bel ons

samen duurzaam

90% van de 1530 zonnepanelen is gereserveerd. Reserveer nu!

opties

Alle voordelen van zonne-energie, ook zonder eigen dak. Dat is in het kort de reden om mee te doen aan een Samen Duurzaam project. Deelname betekent dat u niet alleen geld bespaart, maar ook samen met uw gemeenschap een bijdrage levert aan een duurzame wereld. Het werkt als volgt:

  1. U koopt een of meerdere zonnepanelen in dit project.
  2. Deze worden geïnstalleerd op een locatie in Kesteren.
  3. Via de coöperatie en uw energieleverancier ontvangt u 15 jaar opbrengst.

Rendement

€ 442,- verwachte totale opbrengst per paneel in 15 jaar.

€ 255,- investering per zonnepaneel. U kunt meerdere zonnepanelen aanschaffen.

11,57% bruto rendement verwacht per jaar.

4,9% netto rendement verwacht per jaar.

8,6 jaar terugverdientijd.

Het netto rendement kan oplopen tot meer dan 7% onder voorbehoud van een aanvullende subsidie van de provincie Gelderland.

Uitleg

Deelname aan dit project houdt in dat u lid wordt van de coöperatie Samen Duurzaam Projecten UA. Deze coöperatie heeft als doel om de lokale productie van duurzame energie te faciliteren en bevorderen. Dit project is gestart met het beschikbaar stellen van een groot dak die gebruikt zal worden om collectief zonne-energie op te wekken.

Dat betekent dat u vanaf nu kunt deelnemen. Dit levert u een dubbel voordeel op:

  1. Korting op uw energiebelasting: voor elke kWh die ‘uw’ zonnepanelen opwekken, ontvangt u een korting op uw energiebelasting van € 0,12654 inclusief BTW. Dit bedrag wordt jaarlijks vastgesteld door de overheid.
  2. Opbrengst geproduceerde stroom: de stroom die de zonnepanelen opwekken, wordt afgenomen door Greenchoice. De opbrengst hiervan wordt verdeeld tussen de leden, de eigenaar van het dak en de coöperatie voor het beheren van de installatie.

Elk zonnepaneel levert ongeveer 235 kWh per jaar op. U kunt tot maximaal uw eigen stroomverbruik deelnemen (of maximaal 10.000 kWh). Het is aan te raden voor niet meer dan 90% van uw eigen stroomverbruik te participeren. Als uw stroomverbruik 3.500 kWh per jaar is, raden wij daarom maximaal 13 panelen aan.

Voor wie?

U kunt deelnemen aan dit project als u gevestigd bent in een van onderstaande postcodegebieden.

Huishoudens kunnen praktisch altijd meedoen. De enige voorwaarde is dat u zelf een contract heeft met uw energieleverancier.

Bedrijven en organisaties kunnen ook meedoen, mits gebruik gemaakt wordt van een kleinverbruik aansluiting voor de elektra.

3902, 3903, 3904, 3906 Veenendaal

3911, 3912 Rhenen

3921 Elst

3959 Overberg

4033 Lienden

4041 Kesteren

4043 Opheusden

6701, 6702, 6709 Wageningen

6721 Bennekom

Meedoen

Kies een van de opties hierboven en laat uw gegevens achter. Het reserveren van panelen verplicht u nog nergens toe.

Wij houden u op de hoogte van de voortgang en nodigen u desgewenst uit voor een informatieavond.

Als u voldoende geïnformeerd bent, kunt u direct uw zonnepanelen reserveren.

Wanneer alle zonnepanelen gereserveerd zijn, ontvangt u een overeenkomst en een betaalverzoek.

Na ondertekening en betaling is uw deelname definitief.

Jaarlijks ontvangt u daarmee korting op uw energierekening en een gedeelte van de opbrengst van de opgewekte zonne-energie.

Locatie

De zonnepanelen worden geïnstalleerd in Kesteren. Meer details over de locatie volgen zodra alle panelen gereserveerd zijn.

De postcodegebieden die kunnen deelnemen aan het project zijn:

3902, 3903, 3904, 3906 Veenendaal

3911, 3912 Rhenen

3921 Elst

3959 Overberg

4033 Lienden

4041 Kesteren

4043 Opheusden

6701, 6702, 6709 Wageningen

6721 Bennekom

Uitgebreide informatie

Als u uw gegevens achterlaat, sturen wij u een uitgebreid informatiedocument per e-mail. Hierin staan alle details van het project. Heeft u toch nog vragen, kunt altijd contact opnemen via mail info@powerchangers.nl of telefoon 085-1301568.

Over Greenchoice

U bent niet verplicht om over te stappen naar Greenchoice. Het mag wel. Greenchoice is partner in het project en al jaren een van de groenste energieleveranciers van Nederland. Vanuit die ambitie ondersteunt het bedrijf lokale energiecoöperaties.

Als u overstapt, neemt u niet alleen uw eigen echte groene stroom af, maar levert dit uzelf en de coöperatie een extra voordeel op. Via DEZE LINK vindt u meer informatie.

Mocht u er niet voor kiezen om over te stappen, let er dan wel op dat uw huidige energieleverancier de Postcoderoos regeling ondersteunt. Wij beantwoorden graag uw vragen hierover.

 

Powered by:

 

 

 

 

 

 

Top