Bel ons

Zakelijk

Een investering in zonnepanelen biedt een uitstekend rendement. Bovendien zijn voor bedrijven verschillende subsidies beschikbaar. Wij kijken altijd welke subsidie het best aansluit op uw situatie.

 

U levert een bijdrage aan een schonere wereld en een duurzame toekomst voor toekomstige generaties.

 

 

U hoeft niet direct een groot bedrag te investeren. Er is altijd een geschikte oplossing voor uw specifieke situatie.

 

 

In 2023 moeten kantoorgebouwen groter dan 100 m2 over minimaal energielabel C beschikken. Wat betekent dat voor u?

Bijna 25.000 gebouwen hebben al een energielabel, waarvan bijna 15.000 een energielabel C of hoger. In totaal telt Nederland 67.500 kantoorpanden, dus 42.500 gebouwen moeten nog een energielabel vaststellen. De kans is dus groot dat uw kantoorpand nog niet aan de richtlijnen voldoet. Indien een pand in 2023 nog niet aan de voorwaarden voldoet, mag deze niet meer gebruikt worden.

LEES MEER

Maar geen nood. We adviseren u graag over alle mogelijkheden om uw bedrijf te verduurzamen en uw energielabel te verhogen. Er zijn verschillende mogelijkheden om een investering te financieren.

 

Financieringsmogelijkheden

Huur / Lease

Via deze constructie hoeft niet vooraf een groot bedrag geïnvesteerd te worden, maar worden zonnepanelen afbetaald met de besparing die gerealiseerd wordt op stroomkosten.

 

Postcoderoos / Regeling verlaagd tarief

Bij deze regeling stelt u tegen een vergoeding uw dak beschikbaar voor zonnepanelen.

 

Lening

steeds meer banken bieden leningen aan tegen zeer aantrekkelijke rentes om zonne-energie te stimuleren. Hoewel geld lenen natuurlijk altijd geld kost, is het rendement nog steeds interessant, ook met een lening. Ook crowdfunding is tegenwoordig een interessant alternatief. Neem contact op voor meer informatie.

 

Eigen vermogen

zonnepanelen kunnen natuurlijk ook gewoon met eigen vermogen gefinancierd worden. Omdat de rente nu erg laag is, levert een investering in zonnepanelen veel meer op dan wanneer het geld op een spaarrekening staat. Bovendien zijn voor grootverbruikers subsidies beschikbaar.

Direct Contact

Top