Bel ons

Transport

Een investering in zonnepanelen biedt een uitstekend rendement. Bovendien zijn er verschillende subsidies beschikbaar. Wij kijken altijd welke subsidie het best aansluit op uw situatie.

 

U levert een bijdrage aan een schonere wereld en een duurzame toekomst voor toekomstige generaties.

 

 

U hoeft niet direct een groot bedrag te investeren. Er is altijd een geschikte oplossing voor uw specifieke situatie.

 

 

De transportsector in Nederland verbruikt ongeveer 550 PetaJoule (PJ) aan energie. Het totale energieverbruik is ongeveer 3000 PJ, dus transport is goed voor ruim een zesde van het totaal. We spreken hier van PJ in plaats van kWh omdat de energie die gebruikt wordt in deze sector nog voornamelijk afkomstig is uit (fossiele) brandstoffen. We hopen dat hier snel verandering in komt, maar daarin zijn we wel uitermate afhankelijk van de snelheid van technologische ontwikkelingen.

LEES MEER

 

FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

Er zijn verschillende mogelijkheden om zonnepanelen te financieren. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

HUUR / LEASE

Via deze constructie hoeft niet vooraf een groot bedrag geïnvesteerd te worden, maar worden zonnepanelen afbetaald met de besparing die gerealiseerd wordt op stroomkosten.

 

POSTCODEROOS / REGELING VERLAAGD TARIEF

Bij deze regeling stelt u tegen een vergoeding uw dak beschikbaar voor zonnepanelen.

 

LENING

steeds meer banken bieden leningen aan tegen zeer aantrekkelijke rentes om zonne-energie te stimuleren. Hoewel geld lenen natuurlijk altijd geld kost, is het rendement nog steeds interessant, ook met een lening. Ook crowdfunding is tegenwoordig een interessant alternatief. Neem contact op voor meer informatie.

 

EIGEN VERMOGEN

zonnepanelen kunnen natuurlijk ook gewoon met eigen vermogen gefinancierd worden. Omdat de rente nu erg laag is, levert een investering in zonnepanelen veel meer op dan wanneer het geld op een spaarrekening staat. Bovendien zijn voor grootverbruikers subsidies beschikbaar.

 

Direct Contact

Top