Bel ons

Sport

Een investering in zonnepanelen biedt een uitstekend rendement. Bovendien zijn voor sportverenigingen subsidies beschikbaar.

 

U levert een bijdrage aan een schonere wereld en een duurzame toekomst voor toekomstige generaties.

 

 

U hoeft niet direct een groot bedrag te investeren. Er is altijd een geschikte oplossing voor uw specifieke situatie.

 

 

Er zijn in Nederland bijna 25.000 sportverenigingen met in totaal ruim 5 miljoen leden. En duurzaamheid staat hoog op de agenda. Steeds meer verenigingen sporten in energiezuinige ledverlichting, verwarmen hun eigen water met zonneboilers en wekken hun eigen stroom op met zonnepanelen.

LEES MEER

 

Subsidie en financiering

Een groot voordeel voor sportverenigingen is dat er tot en met 2020 SUBSIDIE beschikbaar is om investeringen in duurzame energie en energiebesparing te realiseren. Wij helpen u graag om de mogelijkheden voor uw vereniging inzichtelijk te maken. Bij ons kunt u er altijd op rekenen dat wij u volledig ontzorgen. Hieronder alvast een overzicht van de financieringsmogelijkheden.

 

Huur / Lease

Via deze constructie hoeft niet vooraf een groot bedrag geïnvesteerd te worden, maar worden zonnepanelen afbetaald met de besparing die gerealiseerd wordt op stroomkosten.

 

Postcoderoos / Regeling verlaagd tarief

Bij deze regeling stelt de vereniging tegen een vergoeding het dak beschikbaar voor zonnepanelen.

 

Lening

Steeds meer banken bieden leningen aan tegen zeer aantrekkelijke rentes om zonne-energie te stimuleren. Hoewel geld lenen natuurlijk altijd geld kost, is het rendement nog steeds interessant, ook met een lening. Ook crowdfunding is tegenwoordig een interessant alternatief, zeker voor verenigingen. Neem contact op voor meer informatie.

 

Eigen vermogen

Zonnepanelen kunnen natuurlijk ook gewoon met eigen vermogen gefinancierd worden. Omdat de rente nu erg laag is, levert een investering in zonnepanelen veel meer op dan wanneer het geld op een spaarrekening staat. Bovendien zijn voor sportverenigingen subsidies beschikbaar.

 

 

 

Direct Contact

Top