Bel ons

Religieuze Instellingen

Een investering in zonnepanelen biedt een uitstekend rendement. Bovendien zijn er subsidies beschikbaar. Wij bekijken altijd welke subsidie het best bij uw situatie past.

 

U levert een bijdrage aan een schonere wereld en een duurzame toekomst voor toekomstige generaties.

 

 

U hoeft niet direct een groot bedrag te investeren. Er is altijd een oplossing voor uw specifieke situatie.

 

 

Als we kijken naar de mogelijkheden voor zonne-energie binnen geloofsgemeenschappen, dan worden wij heel enthousiast. Mogelijkheden zijn er namelijk volop en wij helpen graag met het overwinnen van eventuele obstakels. Wij ontzorgen volledig in het gehele proces.

 

Postcoderoos regeling

Een van de beste opties vanuit sociaal, financieel en duurzaamheidsoogpunt is de Regeling Verlaagd Tarief, of Postcoderoosregeling. Bij deze regeling stelt de geloofsgemeenschap het dak beschikbaar om zonnepanelen op te leggen tegen een vergoeding per paneel. Om de zonnepanelen te bekostigen, wordt een coöperatie opgericht waar mensen in aangrenzende postcodegebieden zich bij kunnen aansluiten, bijvoorbeeld leden van de geloofsgemeenschap of buurtbewoners. Zij kunnen voor een klein bedrag van ongeveer 275 euro per zonnepaneel zich aansluiten bij de coöperatie. Hoe groter het bedrag dat ingelegd wordt, hoe groter het aandeel in de coöperatie. De leden van de coöperatie krijgen van de overheid korting op hun energiebelasting van iets meer dan 12 cent per kWh. De opgewekte 100% groene stroom wordt verkocht aan een energieleverancier.

De voordelen op een rij:

  • Er hoeft niet vooraf een groot bedrag geïnvesteerd te worden.
  • Alle betrokkenen dragen een steentje bij aan een meer duurzame wereld.
  • En ontvangen tegelijkertijd een interessant rendement op de investering.
  • Ook mensen buiten de geloofsgemeenschap kunnen meedoen.
  • U bespaart ook wanneer u zelf geen energie gebruikt.

Voor een uitgebreide uitleg over de postcoderoos regeling klikt u HIER.

Er zijn ook andere mogelijkheden om zonnepanelen te financieren.

Eigen vermogen
Lening
Huur / Lease

 

Direct Contact

Top