Bel ons

Landbouw

Een investering in zonnepanelen biedt een uitstekend rendement. Bovendien zijn er verschillende subsidies beschikbaar voor landbouwbedrijven. Wij bekijken altijd welke subsidie het best bij uw situatie past.

 

U levert een bijdrage aan een schonere wereld en een duurzame toekomst voor toekomstige generaties.

 

 

U hoeft niet direct een groot bedrag te investeren. Er is altijd een geschikte oplossing voor uw specifieke situatie.

 

 

De Nederlandse landbouw speelt een belangrijke rol op weg naar een meer duurzame toekomst. De sector is een van de meest productieve ter wereld en staat bekend om zijn innovatief vermogen. Vanaf 1990 is de uitstoot van broeikasgassen sterk teruggedrongen, hoewel de laatste paar jaar weer een lichte stijging zichtbaar is. Verder is de landbouwsector in Nederland betrokken bij 42% van de opwekking van duurzame energie. En wij denken dat dit nog beter kan. Dankzij zonne-energie.

LEES MEER

 

Financieringsmogelijkheden

Er zijn veel verschillende manieren om van zonne-energie gebruik te maken, zelfs wanneer weinig liquide middelen beschikbaar zijn. We zetten hieronder een paar financieringsmogelijkheden op een rij.

 

Huur / Lease

Via deze constructie hoeft niet vooraf een groot bedrag geïnvesteerd te worden, maar worden zonnepanelen afbetaald met de besparing die gerealiseerd wordt op stroomkosten.

 

Postcoderoos / Regeling verlaagd tarief

Bij deze regeling stelt u uw dak beschikbaar voor zonnepanelen. Hiervoor ontvangt u een vergoeding, maar u hoeft zelf niets te investeren.

 

Lening

Steeds meer banken bieden leningen aan tegen zeer aantrekkelijke rentes om zonne-energie te stimuleren. Hoewel geld lenen natuurlijk altijd geld kost, is het rendement nog steeds interessant, ook met een lening. Ook crowdfunding is tegenwoordig een interessant alternatief. Neem contact op voor meer informatie.

 

Eigen vermogen

Zonnepanelen kunnen natuurlijk ook gewoon met eigen vermogen gefinancierd worden. Dankzij aantrekkelijke subsidiemogelijkheden en aftrekregelingen is deze investering nu meer dan ooit interessant. Bovendien levert een investering in zonnepanelen veel meer op dan een spaarrekening.

 

Direct Contact

Top